MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Sblm taw pregnant, asyik mkn kfc & suka sangat mkan karipap, Suka mkan manis² -kek(pling byk makan😆) putu mayam. Tp lpas tw pregnant+darah tinggi, terus stop mkn goreng², cuma kek mmg x boleh stop, cuma kurangkan je, nsib baik xde kencing manis😁