MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Makan apa yg rasa teringin nak makan je. Bt ms skrg tak suka yg pedas2 x blh masuk langsung hehe. Selalunya beli sendiri sebab husband selalu sibuk kerja kesian pulak nak susahkan dia pergi beli. Nasik kurang sgt nak makan. Cuma tekak lalu makan kalau makan dgn lauk ikan bakar. Asam boi wajib dalam beg buat hilang loya je. Mula2 suka air sejuk dan air manis2. Tapi cuba kurangkan risau kena kencing manis. Buah-buah suka buah jambu n anggur je. Hehee