MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Sy mengidam nk makan biskut suji. Masa tu susah betul nk jumpa. Kedai yg biasa jual biskut2 mcm biskut raya pon xd. Family pon dok tolong cari kan xjumpa2 gk. Tp mmg ms tu bukan musim nak raya pon. So husband belek2 kat kedai ig order 2 balang dgn harapan bila sampai elok je lg rupa dia xd pecah2. Eloknya bila time raya nk mkn biskut suji pon xlalu. Buat xheran je 😎