MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Satay daging.. Tak tahu masa tu kedai tu tutup sy nak sgt satay daging wak radol.. Suami perggi kedai tutup.. Tak ada angin tak ada ribut terus nangis sbb xdpt mkn satay.. Pelik sgt sampai nk menangis... Dua hari lepastu suami pergi lagi kedai tu lg... Alhamdulillah dpt makan satay daging tu... Xlama tu sy demam panas...pergi klinik doktor sah kan saya mengandung 5minggu 6 hari.. Alhamdulillah harini kandungan sy da 9minggu3hari.... Alhamdulillah