MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Suka buah,ns kadang2 je leh telan jji buah wajib kn ad...ikan2 ni mmg xleh bau,xkira la keropok ke ape klau berasaskn ikan mmg xleh telan...bau busuk sgt2,pdhal sblm preggy ni lbh suka menu ikan😅

Saya selalu mengidam ice blended chocolate mccafe punya. Hihihi seminggu sekali mesti dapat 😍 terliur betul. Pregnant ni saya tak boleh minum susu. So saya kuat minum ice blended chocolate pula.

Telur ikan..msa tu punya panyah nak cri telur ikan..ulang alik cri dkt pasar xjumpa2..smpi beli kan sekor yg besar..ingatkn ada telur tpi xda..smpi nangis tengo..dkt sebulan bru dpt telur ikannya..

He3... Nie mengidam berbagai tapi makannya tak pun... Tapi yang paling sy suka tp xdpt2 lagi buah... Buah timun betik... Craving giler ngan buah ni... Ntah la ada lagi ke tidak...😅😅😅

awal2 trimester mngidam mkn nasi kukus..klu blh hari2 nk mkn... dah msuk trismester 3 nk mkn apam balik je sampai lah baby dah kluar.. craving bnda manis2 mse pregnant tp kluar baby boy hehe

Time hamil ank sulung teringin nk mkn pizza,tpi x sempt,lps bersalin mrh2 hubby sbb x tunaikn permintaan msa tu,tpi semenjak tu setiap kali sya mengndung apa sya nk mkn hubby mesti crikn

semua nak mkn tapi dah mkn muntah balik.. paling teruk awal kehamilan 2 months tiap hari mkn kfc.. mkn bnda lain muntah balik.. risau sya makin gemuk syukur tak juga gemuk😂😂😂

jeruk mangge epal,cempedak(sanggup tunggu sminggu smpai cempedak tu masak😂) ,tembikai (skli mkn sebijik ye ) ,ketam (satu periuk ratah sorg2 ) 🤣 last skli msti lah AIS. 😁

Sy hari tu telur ikan..smpi nangis2 xdpt cri telur ikan..ulang alik ulang alik mencari telur ikan ja...nasib family faham..tlg carikn sekli..da lar time tu tenga pjj dgn suami..

Hahaha saya mengidam nk balik Kg kt Perak.. Menangis2 nk balik.. Kami dduk Sarawak skrg.. Nasib laaa pegawai suami bg suami cuti.. Dh dpt balik, sebulan dok sana. 🤣