Keputihan. .perlu risau atau tidak

Hi mommies. .tiba2 risau bila keputihan keluar. .tp keputihan sy keluar bila penat cnth nye baru lpas masak. .kluar tak bnyk. .setompok je. .kputihan sy tak berbau atau berwarna. .itu normal ke. .btw sy 22 weeks. .#pleasehelp #firstmom

2 Balas

Normal je.. kalau banyak sgt berbau, berwarna n sakit bila kencing atau kencing tak lawas. Boleh ke klinik ya. Sebb takut jangkitan faraj atau saluran kencing. Jangan sesekali gunakan feminine wash ketika hamil. Tak elok untuk baby. Bahan kimia dlm pencuci feminine wash tu x bagus.

normal