7weeks pregnant

Hi mommies, td first time kencing tgk mcm ade bnda warna brown terapung.. so saya amek dgn bekas plastik kencing.. saya goyangkan2 skit dia berderai.. keadaan dia sebijik mcm mknn kucing yg kembang dlm air.. dia tk mcm berlendir pekat pun… confused jap amenda la tu? Dia kecik je besar biji cili… mula2 nk amek gmbar td bile dia berderai saya rasa mcm bukan spotting kot.. maybe benda2 asing dlm mangkuk tndas tu… yg pasti bukan najis jgk 🤭

1 Balas

Ambil kapas, calit pada lubang faraj, ada tak warna yg sama? Jika ya, kemungkinan sejalur spotting

10mo ago

Sama-sama