tapak kaki menggelupas

Hi, mommies, taw xmcm mana nak hilangkn gelupas di kaki? Sy dh sapu krim heel balm tp tak hilang2.. Ke mmg ambil masa untuk hilang? Stress tgok kaki sendiri. Tp sepanjang pregnant ni mmg cepat dahaga, kejap2 mnum air.. Tp check up mesti kencing kotor.. Ad kena mengena ke xcukup air dgn kulit kering?

tapak kaki menggelupas
9 Balas

cuba scrub,minum air banyak. kencing kotor ni hilang bila kita minum banyak air. tp ,elok juga kalau jumpa doc nnti doc bagi ubat untuk cuci kencing kotor tu.

4y ago

Terima kasih sis.. Sy cuba amlkn..Sy mmg kerap kena jumpa dr sbb kencing kotor..huhu.. Sampai xlarat rasa nak gi klinik😭

sy amalkan gel aloe vera. beli kt mydin rm10 1 bekas besar. hari2 sy sapu kt tapak kaki sbb tapak kaki merekah. dh sebulan ni dh xde rekah lembut je.

4y ago

yupp yg bulat wane hijau

Rasanya sbb berat bdan kita bertambah time pregnant.. Itu yg jd cmtu. Tumit sy pon smpai pedih kdg2... Lepas bersalin hilang la kot jd cmtu.

4y ago

Mungkin jgak.. Terima kasih sis share..☺

Cuba krim du'it biasa kt watson ada.. dia dalam tiub warna kuning biru

4y ago

Terima kasih sis, nanti sy cuba..😊

0177197992 boleh wsp saya untuk rawat masalah kulit..

Letak vaselin klw kencing kotor sis minum kelapa

4y ago

Terima kasih sis.. Nnti sy try cari..susah nak dpt waktu2 rmo ni😅

minum air barli . 😊 sangat mujarab

4y ago

Terima kasih sis..nnti sy try buat esok..

Sama lh kita.. Kekdg gatal.

4y ago

Kan.. Sensitif kulit ni...

letak vaseline