perut memulas

Hi mommies.. Sya dah masuk week 31.. Nak tanya normal ke perut memulas kerap pulak tuu.. Dah membuang najis cair tpi still memulas.. Nak kena pergi hospital ke?

1 Balas

normal. klu sy kerap lak berak2 time dh 3rd trimester hehehe. bagus lahhh.. kalau tk 1st n 2nd trim sembelit smpai buasir hmm

3w ago

kena minum byk air sis utk kekal terhidrat.. biasany klu berak2 ni kita rasa lemas2 tu tandany badan kita kurang air