PERUT MEMULAS, ASYIK MEMBUANG, PINGANG BERDENYUT

hi mommies ,, nak tanya normal ke kandungan 6 week start perut memulas dan asyik ciritbirit .

5 Balas

Hi sha pun pregnant 6 week sama perut memulas mcm x selesa all the time.tapi x cirit birit.tapi better sis pi check Klu berlarutan..

saya pun dh masuk 6weeks rasa perut memulas n ciritbirit.. walaupun tak kerap tp tetap rasa tak selesa 🥹

Saya jd sembelit. Najis keras sampai rasa luka2 kat laluan tu. N trauma nak membuang.

mcm xnormal.. pergi cek

sama dgn sy sis

1mo ago

tak selesa kan.