SCAN AWAL KEHAMILAN

Hi mommies, sya baru pergi scan doc ckp bru dlm 7 weeks mcm tu, n jmpa bulat kecil tu, n doc cri heartbeat , lega ada heartbeat dia. Mummies yg lain dgr heartbeat bby brapa weeks ? n bole tahu yg bulat kecil tu bby ke kantung ya? Doc ckp bby okay n semua ok, tapi sya mcm blur2 pulak explanation dia laju sgt n kejap. Lps tu caj mahal Rm120 😂 N bole suggestkan sekali klinik swasta yg murah nk scan biasa saja di area JB?? Tq mummies !#1stimemom #pregnancy

SCAN AWAL KEHAMILAN
11 Balas

Saya scan ikut bawah,doc kata usia kandungan dah 6weeks 4 days tapi ikut LMP 8weeks 3days,dah nampak kantung & baby tapi belum ada heartbeat😢 tak berkedip pun..doc pakar suruh datang scan ikut bawah semula pada 2 weeks lagi..hari2 saya cuba positive kan diri tapi ada jugak air mata ni nak keluar..tolong doakan saya & baby saya sihat sempurna ya ibu2😢 ni kandungan sulung saya..

3y ago

Saya dah keguguran..baru je selesai cuci D&C 11am tadi..terima kasih atas doa..moga berbalik doa baik2 untuk awak♥️