SCAN AWAL KEHAMILAN

Hi mommies, sya baru pergi scan doc ckp bru dlm 7 weeks mcm tu, n jmpa bulat kecil tu, n doc cri heartbeat , lega ada heartbeat dia. Mummies yg lain dgr heartbeat bby brapa weeks ? n bole tahu yg bulat kecil tu bby ke kantung ya? Doc ckp bby okay n semua ok, tapi sya mcm blur2 pulak explanation dia laju sgt n kejap. Lps tu caj mahal Rm120 😂 N bole suggestkan sekali klinik swasta yg murah nk scan biasa saja di area JB?? Tq mummies !#1stimemom #pregnancy

SCAN AWAL KEHAMILAN
11 Balas

hai mommies semua...saya nak tanya,boleh ke kita scan selalu? saya pun baru scan 2 minggu lepas...

3y ago

Adlina Batrisyia tq bagi jawapan...wow sekarang dah 25 minggu semoga baby dan mommy sentiasa sihat...