Single Mom And Tgh Pregnant ?

Mommies.. sy sllu dgr org ckp nnti dh hujung2 bulan nk berslin tu sllu bersme dgn Suami untk pembukaan jalan snng brslin.. tp mcm sy Single mom mcm mne ye? Rsau jgk ni.. first baby and suami tkde.. kami dh buat hluan msing2.. so, wht should i do? Im 25w 1d prgnnt.. smkin hri smkin gelisah hti ni.. ad cara lain ke?

7 Balas

Tu cuma cdgn sis, byk lg cara utk bantu cptkn bukaan..😊

5y ago

tak nk yg mngarut...sis minum air zam2, niat apa yang patut...in sha allah, dipermudahkan