muntah

hi mommies, sy skrg pregnnt 12 week, mual mkin teruk pulak. lps mkn mesti muntah. risau bby xdpt zat yg cukup. ada x mommy cmni? ada cara x nk atasi mslh ni?

2 Balas

mual tu normal sis.. jnji jgn tingglkn mknn..insyaAllah bby akn dpt zat dri pemakanan ibu.. jgn puasa kalau boleh.. supaya baby dpt zat yg ckup ye..

5y ago

try mkn buah byk sis..kalau nasi x boleh msuk.. sbb zat kne balance.. kesian bby x dpt zat kalau kita x mkn.. pksa ckit. muntah tu xpe.. jnji baby dpt zat ckit pn jd la..

sy minum susu ni sis,mungkin sis boleh cuba,baby pun aktif sedap.sy kong link ek www.wasap.my/60111933944/krgknalahanibu