Baby girl aktif, normal ke?

Hi mommies, sy skrg preggy 23weeks.. Sy mula rse baby girl gerak sjak 20weeks lagi. Skrg baby makin aktif & tndangan baby kuat. Ade yg experience baby girl aktif mcm ni tak? Tambahan lagi, sy makin cpt lapar skrg.

1 Balas

Baby saya pun masa dalam perut . 12 malam je time kita nak tidur dia bangun , kalau dia terhimpit sikit je mula dia menolak kat bahagian perut yang himpit dia tu . Kadang kita baru nak tumpang tangan atas perut pun dia tolak . Ni bila dah lahir , bukan main kuat lagi badan dia , berapa hari je dah angkat leher , kaki pun dah asyik menolak je . Setengah baby habis pantang pun lembik lagi , ni tak suka sangat keras kan badan macam masa dalam perut