24week teringin makan durian

Hi mommies.. Sy pregnant baru masuk 24week,, memang xbole makan durian walupun seulas ke? Terliur pulak, nak² tenga musim durian.. Tapi takut jugak nak makan 🥺🥺 #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

11 Balas

Saya masa pregnant dulu sama teringin nk makan durian jugak, tapi saya makan seuls je .. tapi selepas makan tu rase pening2 tapi alhamdulillah selamat bersalin baby pun dah 8bulan 😁.. tapi ikut pada mommy jugak ya