24week teringin makan durian

Hi mommies.. Sy pregnant baru masuk 24week,, memang xbole makan durian walupun seulas ke? Terliur pulak, nak² tenga musim durian.. Tapi takut jugak nak makan 🥺🥺 #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

11 Balas

durian mmg boleh sebabkan keguguran sbb saya juga baru keguguran lps mkn durian February tahun ni. padahal sy makan 4 5 ulas jer mcm tu mlm nya bleeding esok pagi nya gugur. alhamdulilah tuhan ganti skarang dah 11w2d. skarang sy elakkn mkn durian kalau teringin sngt sy beli snack yg rasa durian jer 🤭 sis nk mkn asal dapat rasa jer la jngn makan banyak tp apa pun risiko tanggung sendiri.