Scan baby

Hi mommies. Sy pregnant 24w. Td scan g klinik, nak tau gender baby. Tp doktor ckp kena tggu baby pusing dulu baru dpt tgk. Betul ke cmtu? 😅😅 #firstbaby #1stimemom #pregnancy

1 Balas

betul sis, sbenarnya nak scan gender ni ikut nasib laa..haha..sama jugak nak scan 4D or 5D baby, klu nasib kurg baik, mmg xnampak sampai ke sudah.. 😂 sis kena pjuk2 cakap2 ngan anak sbelum pergi scan tu..byk lagi masa tuh nk tgk gender..hehe

4y ago

🤣🤣yeke sis? hrp2 lain kali baby nak kasi tnjuk lh. hihi. btw, tq sis.. nnti try pujuk2 sblm scan lg..