sakit/senak bahagian kemaluan

hi mommies.. sy preggy 34w1d...start pd 32w asyik sakit cgt dkt kemaluan.. skit d ppi kmluan tu.. kdg² nk bgun n jln pun ssah.. bby gerak aktif je.. adkh tu normal sbb nurse bgtau bby dh msuk lluan.. ad cra utk kurangkn rsa cket tu x 😭#seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Balas

Normal tu puan. Sabar ye. Tak lama dah tu. Memang baby dah makin besar organ dalaman kita makin tersepit. Tu yang tak selesa. Nak gerak bangun & jalan ampu tangan bawah perut. 👌🏼☺️

2y ago

ampu tgan pun xmmpu kurangkn cket tu🥺