Minum air exstra joss

Hi mommies, sy nak tanyaa ada effect ke kalau minum air extra joss ? Sy semalam pergi birthday party anak kawan. Tak tahu air dia hidangkan tu extra joss. Dah habis minum satu cawan kecik tu baru tahu rupanya air extra joss. Risau pulak sy. Risau dekat baby.

2 Balas

takde apa pun sis. cuma dia tinggi gula dan caffeine. takut jd kencing manis dan darah tggi je kalau minum selalu.

Takde apa tu. Dh minum dh kan so takyah fikir just doa je baik2. Benda dh masuk badan buat stress je fikir. 😋