EXTRA-JOSS MASA HAMIL

Sye nak tanya blh ke minum extra joss? Kandingan sye 17 minggu dh. Tpi td sye minum sbb sye teringin sgt, Dekat setahun juga tak minum 🥺

4 Balas

Saya masa awal awal pregnant minum 2hari sekali, sbb muntah2 nak air masam, air limau dgn oren dah tak boleh pergi dah, pastu dah 14week baru tahu bahaya, kat paket pon tulis tak boleh, dahlah saya sebelum ni pregnancy gugur 8w 😅

Sbtulnya tak boleh sis , tp klau mengidam tringin sngt boleh xde msalah tp jngn berlbihan yelah bila mngidam ni xde ubat lain yg boleh hlngkn rasa nak tu kecuali dpt bnda yg kita nk so xde salah klau minum tp jngn bnyK

dah mnum dah pun.. hihi, tapi setahu sy xboleh.. dia ada tulis dekat paket dia tu.. sbb masa pregnant ank first, sy pun teringin nk minum, pastu search la.. tgk2, xboleh mnum..

minum seteguk dua je.