Supplement Amway Nutrilite

Hiii, nak tanya, haritu ada try minum air protein shake flavour latte. agak2 selamat tak ya? agent kata takde caffeine tapi tak tahu la kenapa lepas saya minum, saya rasa mcm extra lapar. mcm lapar yg lepas minum kopi tu. ke sbb saya nak masuk 2nd trim sbbtu saya extra lapar? send helppp tq

1 Balas

Cuba awak check label ingredients supplement tu. Awak ada consult dulu dengan doktor tak sebelum ambil supplement ni? Waktu pregnant ni tak boleh ambil sebarangan ubat atau supplement. Kena consult dengan doktor dulu. Kalau doktor kata okay, then boleh consume. Sebab setiap orang kandungan kita tak sama tau. Okay untuk orang lain, mungkin tak okay untuk kita.

8mo ago

aaaaa tu laaa, akak saya doctor, dia pun kata kalau boleh jangan ambik supplement pelik2 kan. better consume solid foods la utk more nutrients semua. huwaaaaa okay saya terus stop minum dulu laa and makan buah2 sayur2 je kann. thankyouu 🙏🏻