Pengalaman puasa for first mom

Hi mommies, sy nak share. Harini hari kedua sy puasa alhamdulillah setakat ni bertahan juga. Semalam sy sahur, pagi tu baby tak active sangat. Sampai jam 12 tengah hari tu baby active bergerak sampai la berbuka. Ya Allah, sampai mommy rasa tak selesa perut ni asyik nak terkencing🤣🤣 kadang terfikir eh baby ni lapar ke. Time berbuka dah makan macam2, terus diam aje. Seronok dah kenyang😂😂 Ada tak mommies yg mcm ni? Hehe share la pengalaman puasa mommies sekalian

2 Balas

masa puasa tu baby x active sgt, tp dia ada la jgk skit2 gerak selang beberapa jam as a sign yg dia ok je mummy dia puasa. lps berbuka tu, haa.. mcm dia bukak kelab zumba dlm perut ni, nsib baik la x smpai rasa nk terkencing tu.

Syukur