Puasa untuk mommies

Hai mommies, saya nak bertanya. Hari ni merupakan hari pertama berpuasa. Saya preggy mommy 26 weeks. Saya cuba untuk berpuasa tapi husband risau dia kata kalau tak larat berbuka ja. Tapi tu lah saya skrng takda la lapar sangat tapi baby active gerak gerak. adakah tu tanda baby lapar 😂 confius dah ni

2 Balas

sy kndungn 28 minggu hari ni. ada gnti pose 6 hari sblom ramdhan kali neh, masa ganti mmg baby aktif gerak2nya alhamdulillah baby ok je smpai skrg baru tadi appointment KK dgr jantong baby. doa mintak baby kuat time pose & kte pon kuat pose.

sy 27 w.husbnd pn suruh bukak.sbb sy cpt ptam.tpi alhmdulillah sy dh puasa 3 hari ni.bsok x tau lagi.perasan juga mcm lapa sgt..wlupn dh mkn sbyk mungkin msa sahur n bbuka.tapi dah solat pki krusi la skrg.x daya dh wlupn bru 27w 😅