Fm n ebm...

Hi mommies.. Sy nak minta pendapat.. Susu apa yg sesuai utk baby sy.. Bby 4 bln full bf.. Sblm ni cuti bersalin dpt pam byk (bby xnak direct feeding), bila da masuk kerja ni susu drop n sllu xd masa nk pam.. So sy nk try bg fm dgn baby (campur).. Da try enfalac, dutchbaby baby xnk.. Muntah teruk.. Ebm sy pn da xbyk stok.. Risau bila da habis stok bby xda susu nk nenen.. 😢😢😢

1 Balas

Mommy boleh try Similac. Similac ni lactose free, sangat sesuai untuk baby yg ada masalah lactose intolerant. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

aminnn thank u mommy 😉