pakaian yg sesuai utk checkup

hi mommies! sy mengandung utk kali pertama. sekarang baru 6w, dah g kkia area rumah sy, nurse bg trikh 3/11 utk buka buku pink, masa tu sy w9. nk tnya, pakaian yg sesuai utk checkup yg mudah utk scan atau apa2 checkup yg memudahkan, samaada dress, atau loose palazo/slack & loose blouse ye? tq 🤗

3 Balas

mana2 yg awk selesa. selalunya blouse dan seluar la. mudah utk misi ambil sample darah, awk sng nk tadah sample urine. dktr nk scan pun mudah (if ada scan)

7mo ago

baik! terima kasih byk2 ye ♥️

Jnji jgn pakai jeans, takut tak selesa

Pakai seluar palazo pun ok 🥰

7mo ago

okay terima kasih sis 🤗