Pergerakan baby

Hi mommies, sy dh masuk 19w5d .. normal je kan baby jarang bergerak. sbb sblm ni dia dua tiga hari rasa kick dia tu tpi smlm dgn hari ni mcm tk rasa pula dia gerak atau kick tu #firstmom

11 Balas

trgt tahun lps.sy pn pernah alami kemusykilan mcm sis n tnya dlm TAP ni jg.heheh.. mmg risau kan ada masa kita xrasa baby kick...ikut pglaman, inshaAllah xde apa2..nti masuk 20w baru rsa gerakan yg boleh dikatakan konsisten ;). smga Allah mudahkan;)

3mo ago

ya betul..sbb tiap hr dh mula rasa.tiba2 xrasa.aihhh gelabah hehe