Pengalaman bersalin

Hi mommies. Sy bersalin anak pertama hari tu overdue, Dr bg induce belon dan sy bersalin normal. Sakitnya diluar jangkaan. Sy tertanya2 jgk, kesakitan bersalin induce sma tak dengan bersalin normal? Ada beza tak? Mommies share la pengalaman. Boleh jadikan pedoman utk next pregnancy hehe!

1 Balas

klau bg sy la.. neutral sakitnya kurang n sume blh d kawal..relex xde push d luar jangkaan. induce ni sakitkan berganda2 n x menetap..sakit y non stop xde gap.. itulh pengalaman sy.lain org lain pengalaman.mcm biras sy berkali kena induce die Kate x sakit

12h ago

kan..tulh pengalaman y kite blh rasa nk lahirkan sorg2 ank