Taknak guna perancang

Hi mommies, sy baru lepas lahirkan first child. Mcm mana ya kalau kita taknak ambil perancang ? Mommies yg tak ambil, boleh tak share tips2 kt sini? Terima Kasih sgt2.

1 Balas

Tips, jgn bsama wktu subur. Tp kdg2 klu dh nama nk lekat, dia lekat juga. Sy sejak bsalin, bby dh 5bln pn 1x bsama sbb tumpuan kearah bby. Alhamdulillah suami faham keadaan sy.

2y ago

Yee sama la saya . Nak fokus ke arah baby je , xkisahla org nk kata dosa xlayan suami ajak brsama ke apa . Janji x mengandung lagi wktu anak belum cecah usia setahun dua . Yg sakit nanti kita bukan si suami ☺️