susu

hi mommies. sy baru 6minggu prgnant.. so tengah pilih susu yang sesuai utk sy minum. boleh suggest tak? ??

12 Balas

Hai sis. Saya skrg minum susu similac. Sgt membantu sbb rendah gula. Doc o&g pon saran kan minum yg tu. Sbb sy ada family history kencing manis. Alhamdulillah skrg dh 36 week and clean xda kencing manis. Hehe

5y ago

yess mmg cari low sugar , tq 😀

U can check for free sample. It will sent to your home and bleh try tasting for free before purchase, sebab some the smell can be strong.

5y ago

tq so much 😊😀

Similac, sedap & low sugar. I bought online rm31 only. Tp tak sure harga retail dekat supermarket brp..

5y ago

ok, blh try ni 😊 tq

Saya minum enfamama..sedap... tak manis sgt

5y ago

ok tq sis 😊

Susu ape2 pon x kisah.....ikut kemampuan.....

5y ago

Susu seme ad gula....cara bancuhan tu kene ikut

Sy minum everyday. Sedap heheh

5y ago

Lemak². Sedap

Cri y kurg gula. Nespry pun ok

5y ago

yess mmg cari kurang gula . 👍

Saya minum dutch lady low fat

5y ago

suitable for diabetic tak sis?

cri yg krang gla

5y ago

yess. tu yang penting 👍

Frisomum sedap

5y ago

tak manis sgt