MISS V KERING AWAL KEHAMILAN

hi mommies , sy baru 6 weeks pregnant for first baby nak tanya mmg normal ke miss v kering plus no pelincir lgsung bila nk bersama ? biasa prmpuan akan ada sedikit pelincir semula jadi ketika nak bersama tapi sy dah xde langsung pelincir semulajadi tu, pelik lah, ada tak yg alami macam sy? sebaiknya tak perlu bersama lg ke mcm mana ea? any idea ? thank you mommies

2 Balas

tak pelik sbb hormon kita berubah. nk bsama xde masalah cuma ada org elakkan masa awal2 ni.