Makan makanan mentah

Hi mommies. Sy baru 5weeks kalau ikot calendar period. And nak tanya, boleh ke makan sushi (raw salmon). Nak sangat makan sbb mmg fav since anak dara lagi 😂😂

1 Balas

tak boleh, bahaya dan boleh menyebabkan risiko keguguran.. saya hari tu pun teringin, masuk kedai sushi ambil yg jenis dah masak je, dapat tgk sushi tu bergerak depan mata pun jd la..

2y ago

Aahh i see, kena tahan nafsu betul kalini 😂 Thankyou sudi jawab 🥰