Mengidam sushi ni

Hi Mommies. Saya baru 16weeks 6days. Mengidam gila nak makan ni. Salmon raw. Boleh ke makan sesuap dua? 🤤

Mengidam sushi ni
22 Balas

Sy makan je seketul dua. Pastu dah. Keluar la dari shushi king tu 😂. Cuma klau boleh elakkan je la. Jangan tiru saya. Sebab lain org kan lain function.. setakat ni alhamdulillah takde pape.

salmon nishoku ❤ fevret sy jgk....tp tu la sbb raw salmon kan..a big no....to raw sushi 😢...trpaksa sbr...thn je la...tmbh2 musim bonanza ni kan.....isk2...

Tak boleh.. Big no 🙅🏻‍♀️. Bahaya makan makanan mentah. Dia ada bakteria yg boleh effect baby. Sabar ye mommy. #TAPsupermoms

Raw kan takleh mkn. Mkn sikit je rasa2. Sbb klu tak dpt apa yg nak nti baby berliur2.

tak boleh sis. saya pun ada ngidam nak mkn raw salmon dulu tp tahan je la

xboleh sis raw. nanti kena jangkitan kuman ape tah

better jangan sis. beware of salmonella bacteria

sy ada terbaca..makanan mentah kena elakkan dulu

kenot 🥺🥺🥺🥺 beware of salmonella sis

Tak boleh ye. Tunggu lepas bersalin.