Buasir?

Hi mommies. Sy baru 17wk pregnant. Pertama kali harini sy buang air besar, tiba2 ada darah. Sy periksa lagi dgn keadaan panik, darah tu bukan keluar dari kemaluan sy. Malah di pantyliner pun tak ada spotting. Dh selesai buang air besar, darah takda lagi keluar. Clean jer. #seriusnanya Selama ni sy buang air besar, xpernah juga sampai berdarah. Ada sesiapa tak yg pernah mengalami perkara yg sama? Adakah cenderung utk buasir ketika trimester kedua? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

sy msuk trim3 bru kne buasir.. da la dgn prut bsar x selesa da rasa.. kne rajin2 tolak msuk dlm.. risau time bersalin nnt je, tkut mkin terkeluar jee..