Bengkak breast dan appointment kk

Hi mommies ,sy 6weeks pregnant and first time mom ,skrang sy rasa breast sy membengkak sampai rasa agak sakit .kdg2 berlarutan 2hari kemudian reda sdikit kmudian sakit semula .mcm mana ya nk kurangkan rasa sakit bengkak pada breast?dan utk buka buku pink di KK ,perlu call KK utk buat appointment dulu ke?(soalan ditanya Jan 2023)

1 Balas

Hi, yes perlu call dulu to be safe. Sebab setiap kkia tak sama. Ada yang boleh walk in, ada yang book through qmed, dan ada yang perlu book via phone call. Untuk legakan rasa sakit tu, Puan boleh cuba mandi air suam. Nanti check up beritahu nurse/ doktor ya.

1y ago

Sama-sama