Susu keluar ketika pregnant

Hi mommies! Susu saya start keluar seawal 20w. Cuma time tu dia keluar pun lepas saya buat urutan badan, tak banyak pun tapi ada lah. Sekarang saya punya kandungan dah nak masuk 31w, susu belah kanan saya keep menitik kadang time tidur saya terjaga sebab basah baju, dan baju juga menjadi keras seperti ada sticky liquid terkena pada baju. Tapi tulah, belah kanan je yg banyak produce susu, belah kiri kalau diurut dan picit baru keluar. Kenapa ya jadi macamni? Normal ke susu kelur sebelum baby lahir? #FirstTimeMamaHere #askingforhelp

2 Balas

normal sis, tu tandanya susu awak bnyk, so keep maintain sampailah 2 yrs bf, so sllulah keep positive thoughts okay 😄

normal.. maybe susu awa banyak, good luck🥰