Bersenam/exercise trimester 3

Mommies start bersenam untuk mudahkan bersalin start minggu keberapa? And exercise apa je boleh? Share please. Thank you

2 Balas

saya 28w dh start exercise ats gymball..pstu sy berkerja akan berjalan naik turun tangga jgk,vacuum rumah stkat mna yg mmpu..beli gymball dlu.sy skrg 29w.tgu 30w nak ajak suami tmn briskwallk dan squat..sy awl2 bt senaman kupu2 .kepala baby di bwh ..tp msh blh bgerak lagi anak dlm perut

duduk atas gymball, briskwalk. kalau dah dekat due, jalan itik, squat. pastu kerap bersama dengan husband pun salah satu cara jugak.