Baby 4 bulan tak berak seminggu

Hi semua. Saya nak minta pendapat, baby saya nak masuk 4 bulan. Active, kuat senyum and suka main. Susu pun so far okay. Tapi dia dah seminggu tak berak. Fully fm, saya dah 4 kali tukar susu still sama, senaman cycling pun hari2 saya buat. But still, baby still taknak berak. Should I take him to clinic? Minta pendapat semua and I share my lovely little angle photo 😘 tqq

Baby 4 bulan tak berak seminggu
2 Balas

Alamak sis, kalau fm dh seminggu tak membuang better refer doc. Selalunya doc akan masukkan ubat dekat punggung baby biar membuang. Tapi apa pun boleh refer doc. Sbb selalunya bf yg takpa kalau baby tak berak lama. Btw, comelnya awak little angel 💕

anak saya bf cmpur susu fm..2-3hri baru berak tak berak hari".. najis dia ok lembut je sma juga mcm baby full bf. baby tak meragam dan kuat kentut. tpi kalau full fm batter bawa pergi klinik kalau dah seminggu tak berak