🖤

Hello mommies! This is my son, Sebastian. He is now 2 days old but currently suffering from pneumonia. 😞 Asking for your prayers for his fast recovery, please. Thank you all and God bless!

🖤
340 Replies

Maniwala ka kay God na pagagaling Nya ang baby mu, at maniwala ka sa baby mu na kaya nya yan lagpadan dhil fighter cya.. Ganyan dn baby ko ng nilabas ko 2weeks sa incubator due to premature.. Kaya ni baby mu yan dba baby? Godbless! 🙏🙏🙏