Anak takut guruh

Hi mommies smua. Nak tanya, normal ke kalau anak setahun lebih takut guruh? Byk2 bunyi yg kuat bising, guruh je dia takut. Ada tak anak mummy yg mcm ni? #firsttimemom #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Mungkin dia pernah terkejut dengar bunyi guruh. Anak saya pun takut, sebab dia pernah terkejut. Kalau tengah main2 dia terdengar, berlari datang dekat saya. Sekarang dah kurang dah, saya selalu pesan, takde ape pun.

7mo ago

Hahaha kan. Normal tu, peluk2 je dia pujuk cakap takde apa pun. 🫶🏻

yg mama takut guruh ni pula 😅😅 hujan lebat pun takut 😅

kita yg tua pun terperanjat tiba2 bunyi guruh.. biasa la tu..

Sy rasa ia perkara normal saja.