Ketulan dalam kencing

Hello mommies, skrg sy tgh 8 weeks pregnant. Saya sgt risau sbb slpas bersama dengan suami, ada sedikit pndarahan. semasa kencing pula tadi nmpak ada mcm benda bulat terapung.. wrna light pink- putih mcm tu. risauuuu sgt2 skrg. 😭😭 #pregnancy #1stimemom

2 Balas

pegi klinik cepat² sis..saya pun pernah jadi yg sama masa 6 weeks...klinik xdpt detect baby sebb kecik xjelas guna scan 2D tu..last² kene ke hospital..buat TVS (scan dari bawah) untuk tgok heartbeat baby smua..then hospital beri duphaston(ubat kuat rahim) lepas 2 minggu akan dpt next app..semoga semua baik² je