sampai week ke berapa macam ni?

hi, mommies. skrg sy baru week 10. dulu sblm pregnant every week pergi keluar dating dgn husb sbb memang jenis suka keluar berjalan. skrg jalan sikit penat, berdiri beberapa minit terus pening kepala. biasanya sampai week ke berapa ye macam ni? ke sampai week 40? sy tengok video2 pregnant mommy lain mcm okay je dorang, siap boleh joget2 haa 😫 sy pulak dah jd macam mayat hidup kat rumah. nak pergi checkup klinik pon tak larat 😆

6 Balas

samalah, baru bpe weeks, Sy seorg yg aggressive, tp kalini pregnant mmg berbeza character Sy, jln slow, dh Tak ceria, Tak bole berfikir dgn cepat, byk job pending..kdg sedih sgt2 tgk Diri sendiri berbeza sgt, tgh mencari tuning utk bergerak aktif balik, moga ibu2 terus kuat semangat ye ..💪

Samalah mcm sy 😩 kali ni pregnancy cepat penat…kalo masak kat dapur tu, baru 5min bdiri rasa nak pitam, nak mual laa..semua ada.. Memang keje rehat je tak kira masa.. Pregnancy sblm ni ok je..siap tawaf mall merata2 😂 asal cuti je nak bjalan

Saya duduk kuarter tingkat 2 naik turun rasa macam bersenam dah peluh tu menitik2, dari tak berbau boleh berbau masam 😅 takpa inshaallah nanti kita ok saya percaya lama2 kita akan kuat balik, saya doakan awak kuat 💪🏼🥰❤️

normal tu sis. pembawakan je semua tu. InsyaAllah 2nd tri nnt mesti ok. layan je pembawakan tu huhu

normal je..mengandung mmang cepat penat

sy pn penat. mybe faktor usia kot