spotting/ bleeding

hi mommies! siapa yg pernah ada pengalaman spotting/ bleeding masa pregnancy boleh share tak? #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Balas

sy ada spotting 2 hari ja darah warna coklat setitik je..tp sy risau jg sbb ada sejarah keguguran..so pegi cek ancaman keguguran/ implantasi kata doc tp doc bg duphaston kena habiskan dlm seminggu..syukur sampai hari ne dah takda spotting tu..masa g klinik doc scan kantung dah nmpk..janin pn dah nmpk tp masi kecil lg.. harap2 baby mbesar dgn baik. kena banyak bedrest sis..jgn bnyk gerak..kdg2 spotting / bleeding ne jadi pn sbb badan letih atau trlalu aktif d awal kehamilan