sakit blkg pinggang

hi mommies , siapa yang mcm saya sakit pinggang mcm sakit urat tu bahagian blkg, nak tunduk atau angkat kaki untk pakai seluar pun sakit, tgh preggy 16 week++, apa mommies buat kalau biasa jd cmtu?, preggy xblh berurut kn, normal ke sakit pinggang cmtu? siapa ada pengalaman?

6 Balas

Sama sis kadang mintak tlg husband urutkan belakang pastu baring. Esoknya hadap lagi lagi dan lagi.. tabah lah mommies semua 😢