Minyak Kelapa Dara (vco)

Mommies, siapa pnah amalkan vco time pregnant? Mse kandungan bpe mggu ye bleh stat amalkan.. Nt time teran bby mudah kluar btul ke sb licin? Doctor akn mrah tak??

1 Balas

Hi sismmkalau ikut logic sains, apaw yg kita makan akan masuk usus besar atau usus kecil.. Bukan masuk uterus.. 😅😅 Sy amalkn jalan kaki bersenam 150 minit dlm seminggu, buat squat/duduk mencangkung, dan buat perineum massage.. Last2.. Emergency czer.. 😅😅