TAMAR MILK

Mommies. Siapa pernah cuba tamar milk kurma ni. Boleh bantu naikkan hb tak? Mcm manis je. Tapi tulis 0 gula tambahan. ? baru 1st time minum ni

TAMAR MILK
1 Balas

Kurma tu sendiri dah manis sis. Hari tu jumpa dietician, dia cadangkan sebiji kurma je sehari untuk ibu mengandung. Nak naikkan hb sis try ambik supplement Blackmores yang botol kaler pink tu. Untuk pregnancy. Saya consume yang tu hb Alhamdulillah atas 11 dari awal pregnant sampai bersalin 😘