Tamar Milk🥛

Ada sesiapa yag pernah cuba tamar milk yg viral dkt fb/tt tu?? Sesuai ke utk yg pregnant 1st trimester. Sesiapa pernah minum boleh share feedback. Terima kasih mommy’s🤰🏻

1 Balas

susu ap pon ok sis..jnji susu..mua bellaz pon amalkan tamar milk dari awal kandungan kan..ok jaaa..bnyak khasiat susu tu..n sangt bagus tuk ibu hamil😜😚..cma saya x mnum pon tamar milk tu..sya mnum anmum jeee..tu pon kdg² sbb x lalu sngt🥴..bkan penggemar susu la katakan 😂

2y ago

Tu la sis.. sbb baca muaz bella minum susu tu mcm ok.. tp feedback artis ni sy tk yakin sgt.. tu tnya mommy dlm ni kot ade yg pernah cuba🤭 skrg pun sy minum enfamama tp adeh tkleh nk telan😵‍💫