Sakit pinggang

Hi mommies, siapa bersalin ceaser, bangun pagi sakit pinggang sangat2, camna cara atasi ye?

4 Balas

Klu bersalin czer, memang kena manja kan diri betul2, kita rasa mcm dah sihat, tapi luka czer tu lambat nak pulih tau. Nurse ckp dgn sy, klu boleh elak buat kerja rumah dulu, walaupun sekadar menyapu, sidai baju, sebab akan melambatkan lagi proses pemulihan luka czer. Mcm adik sy sendiri jenis ligat buat kerja, sbb ada anak kecik lagi kan, skrg selalu bengkak peranakan dia, kesian tgk nya, umur muda lagi.

1y ago

Boleh urut x sis? Atau ada cara lain utk atasi peranakan bengkak tu.

Sy dh 3 tahun czer . Takda pulak sakit pinggang..nnt cuba tnya nurse yg jaga anak awak.. tanya je, sbb kita tak tahu kan.. baru2 dulu pun takda sakit pinggang.. just ngilu di bhgian jahitan je.. Jangan angkat berat tau..

1y ago

bby sy dh 7bulan.. bru² ni tiba² ngilu bhgian jahitan xthu knpe jd tiba² 😅 dari sy bdiri terus duduk.. mmg mcmtu la ya

awak dah berapa lama czer tu?

1y ago

Mungkin sbb angkat brg utk pindah rumah, skarang sy amik ubt thn skit je dlu.. Nnt sy g spital ye. tq sis utk nasihat.

berapa lama czer?

1y ago

Baru 5bulan sis