Bil hospital ward bby

Hi mommies, siapa ade pengalaman jaga bby kt ward SCN di hospital kerajaan ? Berapa ya selalu bil dicharge? Share sikit sbb sye first time kt sini, dlm 1minggu jugaa sbb bby kecil 2kg

1 Balas

sya dri sarawak .. 2018 anak sya masok scn sbb kcik 1.87g je .. dia byk pakai alat and ujian makmal bagai dgn xray .. so total time tu rm400+- , 19 hari .. ni tahun 2018 laa ye 😅kalau skrng idok tau harga nya brapa tah