Contraction palsu setiap 5minit?

Hi mommies, siapa ada pengalaman bukaan dah 1cm tapi discharge sebab takda contraction dah tapi dekat rumah contraction palsu mengeras kerap kerap, mula mula 10minit sekali lepastu dah 5minit sekali. Ada sesiapa boleh share dan jawab?#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Balas

kalau boleh tahu sis warded sebab apa? masa dtg contraction setiap 10minit tu kan, contraction palsu yg cuma membatu ke atau ada sakit dekat mana mana? fuhhh sy jadi seriau pulaaa baca dri takda bukaan jadi 5cm????

2mo ago

boleh dh tu sis bykkan berjalan .. sy pun ikhtiar je mne yg sy thu .. xsgka secepat tu jln buka